USLOVI OTKUPA POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup polovnih automobila - USLOVI ZA OTKUP AUTOMOBILA! Kupujemo vozila isključivo od vlasnika istog motornog vozila. Ukoliko imate validno ovlašćenje, punomoć da možete da prodate, otudjite, prenesete auto na drugo lice, uradićemo OTKUP AUTAOMOBILA! Otkup polovnih automobila od firmi. Samo ukoliko firma nije u blokadi nema potraživanja od strane države, ili nekih drugih potraživanja. Jednostavno rečeno: Kupićemo auto, ili automobile od vaše firma, ako možemo odmah da izvršimo.


Otkup Automobila Kontaktirajte Nas
Otkup polovnih automobila

OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup - fizička lica. Važeča lična karta, važeća saobračajna dozvola od motornog vozila koji je predmet otkupa. UkolikO niste vlasnik automobila koji prodajete, potrebno je da imate validno ovlašćenja sa kojim možemo odmah izvršiti prenos na treće lice. OTKUP AUTOMOBILA, ukoliko je papirolgija validna : otkup automobila - ISPLATA ODMAH.

Otkup Auta

OTKUP OD FIRMI!

Radimo otkup polovnih automobila od firmi. Uslovi: da firma nije u blokadi, da nema drugih potraživanja, da auto možemo odmah da prenesemo na treće lice.

OTKUP VOZILA SA LIZINGA

Sva poterba dokumentacija da bi vozilo mogli da prenesemo na treće lice. Da kupac može da nastavi sa otplatom. Najbolje je pozvati nas, radi objašnjenja .

OTKUP AUTA SA CARINE

Otkup automobila za carinjenje. Potrebno jeda jevozilo odjavljeno u zrmlji porekla, odakle je doveženo motorno vozilo, euro 3 motor, važeća papirologija.